Goldfinger's Argus

 
Herinneringen aan een echte Kampioen .
In memoriam Goldfinger's Argus. 21-10-2001+/18-3-2011.
Gefokt met liefde voor ons ras op uiterlijk en karakter .Moeder:Goldfinger's Ushi x Lord Arko v/d paschardena .In juni 2002 beste pup in Lunmmen en in december 2002 jeugdclubkampioen van Belgie.
Met 9 mnd het eerste res.C.A.C.Beste v/h ras dogachtigen show 2003.Kampioen van Ned-Belg-Lux in 2004.
En Internat Kampioen in 2005 .Trots op de staande ovatie in de Veteranenklas op de winner 2009.
Nederlands Veteranen Kampioen met ruim 8 jaar op 20-3-2010 de Beste Veteraan v/d int.show van kv Rijnland .Altijd fit en vol energie.nooit sikkeneurig of ziek .Trotse vader van mooie nakomelingen die ook al diverse prijzen hebben gewonnen .Een goedaardige reus met karakter een Duitse dog volgens het boekje met de Hoofdletter D .Dol op visite die pas binnen konden komen als jij je aandacht had gehad .Wandelingen in het bos en maar niet begrijpen dat je met een tak overdwars in je bek niet tussen 2 bomen door kon .
Respect voor de kat met haar scherpe nagels al was jij veel groter .Toen je met plassen als reu moeite kreeg vanwege je achterkant ontdekken dat je tussen 2 boompjes stevig stond en het dan wel ging.
En toen had je er opeens geen zin meer in je koppie wel maar je lichaam niet .Gelukkig hebben wij met zijn alle thuis afscheid van je kunnen nemen in je eigen vertrouwde mand .Tot de laatste dag een trotse trouwe kanjer die een enorme leegte achterlaat .
Bedankt voor al die mooie jaren en voor het doorgeven van al het goede aan je kinderen en kleinkinderen waardoor het ras weer iets verbeterd is .
Voor altijd in ons hart Argos we zullen je nooit vergeten Maartje:Aad:Cherish en Marvin Filarski.Kees en Elly lekx .